|
|
|
|
|
Sohbet Odası Sevgili Forum Üyeleri. Foruma Login olduktan sonra sadece foruma ait olan sohbet odasında sohbet edebilir, tanışabilir ve düzeyli olmak koşuluyla tartışabilirsiniz... Hemen sohbete başlamak için üst menüden SOHBET'i tıklamanız yeterli Hosting Satışlarımız Başladı >Sevgili Bilgisayar Kurdu Ziyaretçileri... Bilkurdu Hosting'den Web Alanı almak için http://www.bilkurdu.com/Hosting/ adresini ziyaret edebilirsiniz... |
| İnternet ve Network | |
Konu: ağ bağlantılarında sorun |
|
| Yazar | Mesaj |
|
gece_mavisi
Yeni Üye
|
![]() Konu: ağ bağlantılarında sorunGönderim Zamanı: 06-Haziran-2010 Saat 19:37 |
|
arkadaşlar ağımdaki diğer bilgisayarları göremiyorum görsemde bağlanamıyorum erişilemez ağınızı yöneten kişiye başvurun falan gibi bi hata veriyor eğer ip mi otomatik verirsem sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diye hata alıyorum ip mi elle atarsam bu sefer ağ bağlandı diyo ama yine diğer bilgisayara bağlanamıyorum erişelmez hatası alıyorum lütfen yardım edin çalışma grubunu isimleri aynı denemediğim yöntem kalmadı kablolarla ilgili bi hata olduğunu da sanmıyorum çünkü daha önce kullanıyordum
Düzenleyen gece_mavisi - 06-Haziran-2010 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
|
Admin
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2010 Saat 21:15 |
|
Diğer bilgisayarlar paylaşıma açık mı. Değilde paylaşıma açmalısın. Aksi halde bu sorunla karşılaşırsın. İşletim sistemn ne?
|
|
![]()
Bilgisayar Kurdu |
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|