|
|
|
|
|
Sohbet Odası Sevgili Forum Üyeleri. Foruma Login olduktan sonra sadece foruma ait olan sohbet odasında sohbet edebilir, tanışabilir ve düzeyli olmak koşuluyla tartışabilirsiniz... Hemen sohbete başlamak için üst menüden SOHBET'i tıklamanız yeterli Hosting Satışlarımız Başladı >Sevgili Bilgisayar Kurdu Ziyaretçileri... Bilkurdu Hosting'den Web Alanı almak için http://www.bilkurdu.com/Hosting/ adresini ziyaret edebilirsiniz... |
| Donanım Genel | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
valo
Yeni Üye
|
![]() Konu: yardım lütfen!!!!!!!Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2010 Saat 17:46 |
|
ben bilgisayarımın d'sinde bulunan bir klasörü buradan kesip c'de biyere kopyaladım..nereye kopyaladığımı unuttum..aradığımda çıkıyor ama açmak istediğimde bu kısayolun başvurduğu 'yeni klasör' öğesi değiştrilmiş veya taşınmış bu yüzden bu kısayol doğru çalışmayacak. bu kısayolu silmek istiyor musunuz yazısı çıkıyor..bu dosyaya çok ihtiyacım var lütfen yardım edin....
|
|
![]() |
|
|
Admin
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2010 Saat 01:50 |
|
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.
Dosyayı kesip kopyaladığınızdan eminseniz dosyanız C de bir yerde mutlaka duruyor olmalı. Bilgisayarım'ı açın ve Araçlar menüsünden Klasör seçeneklerini tıklayın. Görünüm sekmesini tıkladıktan sonra eğer işaretli değilse Gizli Dosya ve Klasörleri göster seçeneğini işaretledikten sonra dosyanızın ismini yazarak arattırın. Ancak söylediğinizden dosyayı kesip kopyaladığınız değil kısayol oluşturduğunuz anlaşılıyor. Diğer taraftaki dosyayı sildiyseniz erişiminiz çok zor olacaktır. Silinmiş dosyaları kurtarmanın birçok yolu var özel programlarla. Bunlardan birini indirerek silinmiş dosyanızı geri almanız mümkün. Kolay gelsin.
|
|
![]()
Bilgisayar Kurdu |
|
![]() |
|
|
valo
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2010 Saat 17:12 |
|
çok teşekkür ederim:))
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|