|
|
|
|
|
Sohbet Odası Sevgili Forum Üyeleri. Foruma Login olduktan sonra sadece foruma ait olan sohbet odasında sohbet edebilir, tanışabilir ve düzeyli olmak koşuluyla tartışabilirsiniz... Hemen sohbete başlamak için üst menüden SOHBET'i tıklamanız yeterli Hosting Satışlarımız Başladı >Sevgili Bilgisayar Kurdu Ziyaretçileri... Bilkurdu Hosting'den Web Alanı almak için http://www.bilkurdu.com/Hosting/ adresini ziyaret edebilirsiniz... |
| Güvenlik | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Admin
Yönetici
|
![]() Konu: ESET NOD32 Smart Security v3.0.621Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2008 Saat 13:53 |
|
ESET NOD32 v3.0.621 sürümü
İndirmek için Tıklayınız
|
|
![]()
Bilgisayar Kurdu |
|
![]() |
|
|
manyakinsan_87
Yardımcı Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2009 Saat 23:07 |
|
bilkurdu adminim acil bana bu sürüm lazım..ama linkler ölmüşşşşş :S
bilgisayarım kafayı yedi sanırım.. nasıl olduysa nod antivirüs sistem dışı kaldı.. herhangi birşekilde bir dosyayı taratmaya çalışsam "çekirdeğe ulaşılamadı,kabuk hatası" diyor... ne yapmalı ? tekrar yüklemeyi düşünüyorum ? uygunmudur ?? Düzenleyen manyakinsan_87 - 05-Haziran-2009 Saat 23:08 |
|
|
www.bilkurdu.com/radyo/
düşlerden düşüp kanatıyorum dizlerimi.......... |
|
![]() |
|
|
manyakinsan_87
Yardımcı Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2009 Saat 23:14 |
|
ve birde şimdilik deneme sürümü buldum + bi arkadaşım dracula virüs temizleyicisini kullanıyodu onu indirdim.. sanırım virüs bulaştı yoksa nasıl koca program gidicek :((
korkuyorum adminim yaa... Düzenleyen manyakinsan_87 - 05-Haziran-2009 Saat 23:14 |
|
|
www.bilkurdu.com/radyo/
düşlerden düşüp kanatıyorum dizlerimi.......... |
|
![]() |
|
|
Admin
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2009 Saat 10:18 |
Bu işin en kolay yolu admine ulaşmaktır dimi?
|
|
![]()
Bilgisayar Kurdu |
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|