|
|
|
|
|
Sohbet Odası Sevgili Forum Üyeleri. Foruma Login olduktan sonra sadece foruma ait olan sohbet odasında sohbet edebilir, tanışabilir ve düzeyli olmak koşuluyla tartışabilirsiniz... Hemen sohbete başlamak için üst menüden SOHBET'i tıklamanız yeterli Hosting Satışlarımız Başladı >Sevgili Bilgisayar Kurdu Ziyaretçileri... Bilkurdu Hosting'den Web Alanı almak için http://www.bilkurdu.com/Hosting/ adresini ziyaret edebilirsiniz... |
| İstekleriniz ve Yorumlarınız | |
Konu: ADMİN yardım |
|
| Yazar | Mesaj |
|
alıs
Yeni Üye
|
![]() Konu: ADMİN yardımGönderim Zamanı: 31-Mart-2007 Saat 01:08 |
bilgisayarı açtığımda RUNDLL KB8964225. LOG yüklemede hata yazısı çıkıyor bunu nasıl yok edebilirim MEVLİDİNİZ KUTLU OLSUN
Düzenleyen alıs - 31-Mart-2007 Saat 01:11 |
|
![]() |
|
|
Admin
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 31-Mart-2007 Saat 20:39 |
Bu bildiğim kadarıyla bir tür virüs. Başlattan REGEDIT i aç. Netwoklogo u tıkla (Ctrl+F ile arattır) ve sol taraftaki KB8964225 i sil. Hata vermeyecektir.
Kolay gelsin...
Ayrıca İnternet / Güvenlik bölümünde bulunan AVZ Anti Virüs programıyla da bir tarattır. Program kurulum gerektirmez.
Düzenleyen Admin - 31-Mart-2007 Saat 21:01 |
|
![]()
Bilgisayar Kurdu |
|
![]() |
|
|
valo
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2010 Saat 23:32 |
|
merhaba ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim nereye yazacağımı bilemedim umarım burdan dikkate alırsınız.
ben bilgisayarımın d'sinde bulunan bir klasörü buradan kesip c'de biyere kopyaladım..nereye kopyaladığımı unuttum..aradığımda çıkıyor ama açmak istediğimde bu kısayolun başvurduğu 'yeni klasör' öğesi değiştrilmiş veya taşınmış bu yüzden bu kısayol doğru çalışmayacak. bu kısayolu silmek istiyor musunuz yazısı çıkıyor..bu dosyaya çok ihtiyacım var lütfen yardım edin.... |
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|